Product Details

Kosár tartalma 0

Nincsenek termékek a kosárban.

HP Pavilion x360 – 14-ba012nd

169.990 Ft

gfdgfdgf

Kategória:

Az HP Pavilion x360 – 14-ba012nd egy 2 az 1-ben laptop, amely sokoldalú funkcionalitást kínál mind az üzleti, mind pedig a szórakoztató felhasználók számára. Az alábbiakban egy általános leírást adok a készülékről:

 

Kijelző: Az HP Pavilion x360 14 hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik, amely lehetővé teszi az érintésvezérlést és a tollhasználatot. A Full HD felbontás élénk és részletgazdag képeket biztosít mind munka közben, mind pedig szórakozás céljából.

 

Tervezés és Funkcionalitás: Az x360 dizájn lehetővé teszi a laptop átalakítását tablet módba, valamint sátor módba is, így sokoldalú használatot kínál. A könnyű és hordozható kialakítás lehetővé teszi a rugalmas munkavégzést bárhol.

 

Teljesítmény: A laptop erőteljes Intel Core processzorral rendelkezik, ami gyors és hatékony teljesítményt biztosít mindennapi feladatokhoz és alkalmazásokhoz. A nagy teljesítményű SSD tároló gyors betöltési időket és zökkenőmentes működést biztosít.

 

Csatlakoztathatóság: Az x360 számos csatlakozási lehetőséget kínál, beleértve a USB portokat, HDMI kimenetet és SD kártyaolvasót. Ez lehetővé teszi a külső eszközök egyszerű csatlakoztatását és a multitasking lehetőségét.

 

Hang és Kamera: Beépített hangszórói és HD webkamerája lehetővé teszi a videóhívásokat és online megbeszéléseket, valamint a multimédiás élmények élvezetét.

 

Operációs rendszer: Az x360 előre telepített Windows operációs rendszerrel érkezik, ami egy intuitív és jól ismert felhasználói felületet biztosít.

 

Az HP Pavilion x360 – 14-ba012nd laptop összességében egy sokoldalú és kényelmes megoldást kínál mindazoknak, akik keresik a hordozható és teljesítményorientált eszközt mindennapi feladatokhoz és szórakozáshoz.

© BoosTech Informatika És Számítógép Szerviz - Minden jog fenntartva